Фильм " Авария" Все серии подряд. Российские детективы, фильмы, кино новинки.
Талантливый врач-хирург Женя Краснова становится вдовой незадолго до того, как стать матерью: по дороге в роддом ее муж погибает в аварии. Виновник трагедии – нефтяной магнат Шумин. Он гнал на всех скоростях – спешил отвезти в больницу тяжело раненого сына. Чтобы спасти репутацию Шумина и замять скандал, дирекция нефтяной компании приглашает пронырливого специалиста Лужина. В борьбе за справедливость с ним сталкивается неподкупный журналист Баксаров. Полезные связи и огромные деньги выводят Шумина сухим из воды. Его помощники легко подкупают свидетелей и уничтожают видеозаписи. Виновным в трагедии выставляют другого человека. Спустя некоторое время эта история бумерангом вернется ко всем, кто был в ней замешан.
Борщ — Євген Клопотенко вирушає у мандри Україною, щоб віднайти найцікавіші рецепти борщу, знайти секретні інгредієнти, які роблять страву неповторною! Він хоче з’ясувати – який український борщ — справжній? І що найголовніше у рецепті? Будемо готувати борщ з грибами, на баранині, з квасолею та на квасі, з карасями, з картоплею та без, з томатами та навіть без соусу, бо головне – це не продукти, а люди та їхні цінності!
Який український борщ — справжній? На свинині, птиці, яловичині чи може таки на грибах? А як щодо квашеної капусти, а не свіжої і соленого томатного розсолу замість пасти? Буряк варити, запікати чи квасити? Куштували рибний борщ? А з яблуками, сушеними грушками чи чорносливом? — Євген Клопотенко вирушив у мандрівку всією Україною, щоб віднайти секретні інгредієнти головної страви українців.
Тарас Шевченко любив борщ на карасях, а в родині Івана Франка у страву завжди нарізали баклажан. На Полтавщині додають сушені груші, а на Київщині чорнослив. На Галичині колір борщу брунатний, а на Одещині жовтогарячий. Борщ варитиметься високо в Карпатах та на військовій польовій кухні під Бердянськом, в їдальні Чорнобильської АЕС та просто в центрі Ужгорода, в резиденції сучасних художників та в гуцульському селі, у вишуканому львівському ресторані та в хатинці пасічника під кордоном з Білоруссю.
Жанр: документальний, кулінарний
Тип: документальний
Рік: 2020
Виробництво: FILM.UA Group за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)
Тривалість: 80 хвилин
Режисер: Дмитро Кочнєв
Креативний продюсер: Наталка Якимович
Оператор-постановник: Євген Сахно
Редактор: Юлія Козиряцька
Ведучий: Євген Клопотенко